Elke wens, situatie en budget is anders. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij bouwen alles, wat u wenst. Dat is ons uitgangspunt. Om het beste resultaat er uit te halen, bespreken we samen de voor- en nadelen in het plan. Soms kunnen aanpassingen het plan verbeteren, maar u bepaalt wat wij uiteindelijk gaan maken.

Uitvoering

Zodra de opdracht is verleend, gaan we het bouwproject uitwerken en voorbereiden eventueel met architecten of adviseurs . We maken tekeningen, constructieberekeningen en een planning van het werk. De bouwmaterialen die nodig zijn, worden besteld en we maken afspraken met vakkundige onderaannemers die met ons samenwerken, zoals installateurs, stukadoors en schilders. We coördineren de taken met alle partijen. Tijdens het werk zorgt de uitvoerder voor een soepel en vlot verloop van de werkzaamheden op de bouwplaats.

Service en suggesties

Ook na oplevering van het werk staan we garant voor kwaliteit. Onze service blijft van kracht. Daarom staan we open voor uw mening over ons werk. Het is voor ons een belangrijk advies om de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en serviceverlening te verbeteren.

MENU