Glazen uitbouw in Diepenveen

In Diepenveen heeft Bouwbedrijf Obdeijn een woning uit de jaren 50 voorzien van een flinke glazen uitbouw. Door deze uitbouw én de toevoeging van een ruim terras is het totale oppervlakte van de benedenverdieping verdubbeld. 

Vanaf de oorspronkelijke achtergevel is over de gehele breedte een moderne aanbouw gerealiseerd inclusief geïsoleerde betonvloer en staalconstructie ten behoeve van de dakconstructie. Om een moderne en strakke look te creëren is er gekozen voor een aluminium glasgevel met schuifdeuren. En doordat de constructie van het nieuwe dak naar binnen is geplaatst zijn de kozijnen uit het zicht. Dit zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

Om binnen en buiten met elkaar te verbinden is er gekozen voor een gelijkwaardige vloerafwerking. Mede door het gebruik van veel glas is op deze manier echt één geheel ontstaan. De glazen uitbouw heeft in dit geval dus niet alleen voor flink meer ruimte gezorgd, maar ook voor meer contact met de tuin. 

Door deze uitbouw én de toevoeging van een ruim terras is het totale oppervlakte van de benedenverdieping verdubbeld.

Bouwadvies op maat?

Heeft u een vraag, een bouwkundig probleem of wilt u graag advies over nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Ontvang bouwadvies op maat.

Scroll naar boven