Projecten

Schapenzandweg, Diepenveen

Moderne aanbouw van hout

Aan de Schapenzandweg in Diepenveen is een gelijkvloerse moderne aanbouw gerealiseerd én is de huidige woning compleet gerenoveerd.

Uitbouw eerste verdieping
Gerard van Swietenstraat, Deventer

Uitbreiding eerste verdieping

De bewoners wilden meer ruimte op de eerste etage, boven de aanbouw  van de woning. Wij hebben er één geheel van gemaakt.

Hervormde Kerk Welsum, Welsum

Onderhoud kerktoren

Vanuit onze deskundigheid hebben wij het zink- en loodwerk vervangen, de voegen van het metselwerk bijgewerkt en de houten delen opnieuw geschilderd.

Het Wapen van Wesepe, Wesepe

Renovatie zalencentrum

We hebben van binnen en buiten groot onderhoud uitgevoerd. Denk aan het vernieuwen van dakbedekking en boeiplanken en het plaatsen van lichtkoepels.

Dorpsstraat, Diepenveen

Dakopbouw

De nokhoogte van het dak is opgetrokken, waardoor twee ruime vertrekken zijn ontstaan. Dat geeft de bewoners meer comfort en waardevermeerdering van de woning. 

IJsselhoeve, Diepenveen

Renovatie monumentale boerderij

De boerderij is voorzien van nieuwe vloeren, trappen, plafonds, traditioneel tegelwerk én is volledig geïsoleerd. Diverse originele elementen zijn zichtbaar gebleven, zoals gebinten en stalramen.

Schotwillemsweg, Lettele

Nieuwbouw duurzame woning

Het gebouw is een dubbele bungalow, waarbij woning en bedrijfsruimte zijn gescheiden door een hal. Met bijzondere elementen en veel lichtinval.

Langerhorstweg, Broekland

Terrasoverkapping

Opdrachtgever wilde meer schaduw aan de zonzijde van de woning. De overkapping is opgetrokken in hout en van dezelfde dakpannen voorzien als de boerderij.

Bouwadvies op maat?

Heeft u een vraag, een bouwkundig probleem of wilt u graag advies over nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Ontvang bouwadvies op maat.

Scroll naar top