In ons werk zoeken we naar een balans tussen winst, milieu en mensen. Wij houden rekening met het effect op het milieu en we hebben oog voor de mens binnen en buiten ons bedrijf. Deze manier van werken volgen we onbewust al generaties lang. Wat tegenwoordig maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heet, is voor ons eigenlijk vanzelfsprekend.

Afvalscheiding

Wij gaan zuinig om met materialen en grondstoffen. Verspilling van materialen willen we voorkomen en afval voeren we gescheiden af. De overtollige stoffen worden zo veel mogelijk hergebruikt als grondstof voor nieuwe materialen en producten.

Sponsoring

Bouwbedrijf Obdeijn ondersteunt de lokale samenleving om de leefbaarheid in de dorpen op peil te houden. Wij hebben de  junioren A van Sportclub Wesepe de voetbalshirts geschonken. Regelmatig sponsoren wij plaatselijke verenigingen en activiteiten in Broekland, Wesepe, Diepenveen, Olst en Lettele. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers ondersteund worden bij lokale activiteiten, want samenleven doe je niet alleen.   

 

MENU