Unieke nieuwbouwwoning in Het Eikendal

In de rustieke villawijk Het Eikendal in Diepenveen heeft Bouwbedrijf Obdeijn deze unieke, bijna-energie-neutrale-woning gebouwd. Met behulp van een bouwteam is het ontwerp al in een vroeg stadium afgestemd op de constructie en de uitvoering.

De woning is gebouwd met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo is er gekozen voor de installatie van een warmtepomp en zijn de PV panelen (zonnepanelen) vakkundig weggewerkt in het dak van de schuur.

De woning is uniek door zijn vijfhoekige vorm én doordat de kapconstructie scheef op de woning staat. Hierdoor zijn bijzondere detailleringen en aansluitingen ontstaan. Door gebruik te maken van breedplaatvloeren als verdiepingsvloer zijn flinke vrije overspanningen en grote ruimten mogelijk geworden. In iedere ruimte herken je opnieuw de speciale vormen van het geheel. De gevels van de woning bestaan uit zowel baksteen als houten delen. Hierdoor is een mooie natuurlijke uitstraling ontstaan. Oftewel: deze nieuwbouwwoning is een bijzondere woning op een bijzonder mooie plek! 

De woning is uniek door zijn vijfhoekige vorm én doordat de kapconstructie scheef op de woning staat. Hierdoor zijn bijzondere detailleringen en aansluitingen ontstaan.

Bouwadvies op maat?

Heeft u een vraag, een bouwkundig probleem of wilt u graag advies over nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Ontvang bouwadvies op maat.

Scroll naar boven