Schuurwoning in het buitengebied

Op een mooie locatie in het buitengebied van Diepenveen kwam via de Rood voor Rood regeling van de gemeente ruimte vrij voor een nieuw te bouwen schuurwoning. Bouwbedrijf Obdeijn heeft deze woning mét royaal bijgebouw mogen realiseren.

Het woonhuis is opgebouwd uit baksteen en aan de buitenzijde afgewerkt met isolatie en sfeervolle houten gevelbetimmering. Binnenin het huis zorgt het contrast van beton en hout voor een stoere, moderne look. De vloeren zijn van gecoat beton, net als de traptreden. De kern van het huis, waar de trap, bijkeuken en installaties samenkomen, is bekleed met donker hout.

Het bijgebouw naast de woning, dat gebruikt wordt als atelier, is geheel uitgevoerd in houtskeletbouw en aan de buitenkant bekleed met zwarte planken. De zonnepanelen zijn netjes op het dak van het bouwgebouw geïnstalleerd.

Het woonhuis is opgebouwd uit baksteen en aan de buitenzijde afgewerkt met isolatie en sfeervolle houten gevelbetimmering.

Bouwadvies op maat?

Heeft u een vraag, een bouwkundig probleem of wilt u graag advies over nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Ontvang bouwadvies op maat.

Scroll naar boven