Verbouwproject
Verbouw tandartspraktijk
Molenweg, Diepenveen

Het pand aan de Molenweg in Diepenveen heeft lange tijd dienst gedaan als gezondheidscentrum en is in 2013 volledig verbouwd tot een moderne tandartspraktijk.  Alle binnenmuren op de begane grond zijn verwijderd en de ruimtes zijn opnieuw ingedeeld. Alleen de trapopgang is hetzelfde gebleven. Het pand is begin 2014 opgeleverd en in gebruik genomen.

Volledig vernieuwd

We hebben de drie nieuwe behandelruimtes aangebracht, een sterilisatieruimte en de ruwbouw voor receptie en wachtruimte.  Met name het metselwerk, staalconstructies, kozijnen en deuren en systeemplafonds- en wanden hebben we verzorgd.  Ook het schilderwerk en vloerbedekking is door ons geregeld. Het interieur is naar ontwerp van AM-BA architecten uit Amsterdam.

Prettige sfeer

Ervaring van de opdrachtgever: “We hebben de verbouwing in een prettige sfeer doorlopen. We zijn erg enthousiast over de aanpak en het resultaat.” 

MENU