Verbouwproject
Verbouw atelierruimte
Binnensingel, Deventer

In het centrum van Deventer hebben we in de zomer van 2013 een deel van een leegstaand winkelpand verbouwd tot atelier. Omdat het gebouw grenst aan de tuin van de eigenaar was het bij uitstek geschikt om als werkruimte te gebruiken.

Atelier achter groene camouflage

Er is een scheidingswand aangebracht, het niveau van de vloeren is aangepast, waaronder er meer ruimte ontstond en er zijn lichtkoepels geplaatst. Tevens is er nieuw tegelwerk en sanitair aangebracht. De nooduitgang van de voormalige winkel is nu de ingang naar het atelier, dat voor een groot deel is in de tuin is verstopt achter een groene klimopmuur.

Maquette als uitgangspunt

Ervaring van de opdrachtgever: “Ik had ons verbouwingsidee uitgewerkt in een maquette. Dat was het uitgangspunt. Obdeijn heeft onze wensen perfect uitgevoerd. Binnen vier weken was de verbouwing klaar en het is precies geworden wat we wilden.”

MENU