Nieuwbouwproject
Dubbele eengezinswoning
Blankena, Raalte

In augustus 2013 hebben we op het uitbreidingsplan Salland II in Raalte-Noord 2 woningen opgeleverd. De woningen zijn opgetrokken in een donkere gevelsteen. De woningen hebben veel  ruimte door de speelse dakkapellen en een garage met carport. Kozijnen met horizontale ramen geven de woning een strak en modern aanzicht.

Extra ruimte

De woningen zijn gebouwd in goed overleg met de opdrachtgevers naar hun eigen ontwerp. Veel glas aan voorgevel en tuindeuren aan de achterzijde zorgen voor een ruimtelijk effect in de woning. Het dakvlak aan de achterzijde van de woning loopt verder door. Daardoor heeft de woning een diepte van zo’n 12 meter. Zo ontstaat extra ruimte in de woonkamer en op de eerste verdieping.

Goede afspraken

Ervaring van de opdrachtgever: “De bouw is vlot en prettig verlopen. We konden goede afspraken maken met Obdeijn en ook tijdens de bouw verliepen contacten goed. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.”  

MENU