Verbouwproject
Dakopbouw woning
Dorpsstraat, Diepenveen

Lekkage was de aanleiding om het dak van deze woning te vernieuwen. We hebben met de opdrachtgever de mogelijkheden besproken. De conclusie was dat het creëren van extra ruimte in verhouding  met de renovatiekosten een wenselijke oplossing was.  Zo ontstond meer werkruimte en dat geeft meer comfort en waardevermeerdering van de woning .

Extra werkkamer
De dakpannen waren verouderd en moesten vernieuwd worden. Om het energieverbruik terug te dringen wilde de opdrachtgever gelijkertijd het dak laten isoleren. Omdat het dak volledig gerenoveerd moest worden, was het vrij eenvoudig om ook extra werk- en zolderruimte aan te brengen. De nokhoogte van het dak is opgetrokken, waardoor twee ruime vertrekken zijn ontstaan.

Betrouwbaar
Ervaring van de opdrachtgever: “Uitstekende ervaring. Onze wensen zijn naar tevredenheid uitgevoerd, ook tijdens het bouwproces. Goede samenwerking en betrouwbare kwaliteit.”

MENU